Putera Katak dan Puteri Manusia

Selasa, Julai 01, 2008

**NOTA** - Ini adalah cerita yang gagal untuk digambarkan semalam!

36 kata-kata kawan:

cempaka berkata...

bukan takat takde tajuk, isi pun takde.

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! ini adalah kesilapan teknikal yang agak celaru! mungkin esk atau lusa akan ada isinya! hahaha!

sinaganaga berkata...

Huh?

ida asro berkata...

lor..mmg xde ape2 ke?
ingatkan pc sy yg bermasalah..
byk kali sy refresh..
haha..
=p

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! apsal terkejut ke bro? :P -naga-

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! apo la awak ni ida!

iAmeFie berkata...

hahahaha..
btol la ida..ingt intenet wat hal..
refresh byk kali pn tade..
rupenye mmg tade..
hahaha..lucu tol...

tp ape mksd diseblk gamba ni?
kompius2!!

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! agak2 awak ceritanya efi?

ida asro berkata...

haha..tu la psl k.efie..

haa..sy pon x phm cte pe yg nk disampaikan ni..
ape2 pon..design yg cute jgk..
tshirt lagi..haha..
=p

xrajunax berkata...

teringat tentang cinta lama aku.
orang kampung biasa mana mungkin bertahan kasihnya dengan sang bangsawan.

Danielle_Corleone berkata...

awak pun tak paham jugak ke ida?

wah ada kaitan dgn kamu ya rajuna?

Muhammad Azli Shukri berkata...

gambarnya dan menarik..tapi pening sikit

Danielle_Corleone berkata...

jangan pening saudara gambar itu untuk sama-sama kita nilai -azli-

kikiEy berkata...

saya tumpang lalu:]

nice pix,saudari..
mamalia+amfibia=mamabia.hehe
anda minat gigs?

5julai nati pg?

Danielle_Corleone berkata...

saudari? hehe saya lelaki, saudara lagi sesuai kot. Minat, tapi jarang-jarang sangat pergi dan hehe, 5 julai kat Menara KL kan? hehe tapi malam tu nak pegi MASKARA. -kikiey-

iAmeFie berkata...

sy mmg xbleh nk tafsir la...
pening lak...
cinta antara 2 darjat ke ni?
ke cinta antara 2 bangsa?
echewah! terasa plak..;P *gedik*

Princess Liyana berkata...

Err..putera katak? huhu :)menarik2

dugongsenyum berkata...

apa lagii main dalam airlah, yihaa!

ida asro berkata...

ye lor..x phm sgt saudari..eh, eh..saudara..
hehehe..
=p

Danielle_Corleone berkata...

haaa... haaa kata saya la tu :P -efie-

suka katak ek? hehe. -princess-

tak kecut ke bro? hahaha! :P -DS-

alamak malu la awk panggil camtu :P -ida-

Princess Liyana berkata...

kalau kiss katak itu, mungkinkah akan bertukar menjadi prince charming? alahai,tlalu byk tgk fairytales princess ni:P

Danielle_Corleone berkata...

hehe. kalo puteri tu nak katak tu jadi mcam tu sure ape pun bleh. :-)

xrajunax berkata...

oi
anda di tag
sila jawab
malas menaip kau ni!

cempaka berkata...

cits, kalau cium tak jadi katak apa nak dikata?

sesia.

Kikuri-hime berkata...

This is nice... Ape salahnye amfibia dgn manusia? Love transcends physical traits... love conquers all! ;)

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! rilek la rajuna, nanti gua taip.

hehe harap2 jangan la sia2 :P -cempaka-

haha! anda ini cukup syg pada cinta ya! -kikuri-

thafiexq berkata...

huh? teringat pada perusahaan katak di kelantan.. hehe

Princess Liyana berkata...

wah!oklah kalau gitu.
zippidy mippidy:p

Danielle_Corleone berkata...

thafiexq, katak2 tu gatal tak? hehe

Danielle_Corleone berkata...

hehe suka ek dier! -princess-

Taf Teh berkata...

Ohhhh, bukan gua sorang yang keliru...

Warna blog lu warna feminin la dude. Hahahaha...

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! bukan sis, ramai jugak yg keliru -teh-

Princess Liyana berkata...

mestila suka:p
tu dah jampi dah, harap2 jd prince charming:)

Danielle_Corleone berkata...

haha! mari berdoa! -princess-

aku.chenta.muzik berkata...

huhu...katak tu cita2 tinggi melangit. =P

Danielle_Corleone berkata...

hehe katak kan sentiasa mendongak ke langit memohon hujan, btul tak? -dekno-