Saya, kamu dan dia penceroboh kan?

Rabu, Julai 23, 2008

40 kata-kata kawan:

tempe berkata...

hhhah..mcm pena tgk jek..tp di mana ya?

ah tok berkata...

Musuh kita yang utama adalah SYAITAN... Tul tak?

aRe You? berkata...

yg ade tanduk setan tu sape?
adekah kamoo?
:P

KAKTINY berkata...

kan best kalau 'setan-setan' senang dihapuskan semudah 'traaa tra tra traaaaa...' (bunyi machine gun lah..) hihihihi

lieza berkata...

waaaaa........ak tau itu sapa...bobon.....kan..kan......mr kte tembak die blk....

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! ada dua makna. -tempe-

btol2. saya stuju. -ah tok-

hehe. mcm tau2 ja kamu ni. -areyou-

hahaha! kalo bleh mcm tu aman idup kita kan kak. -kaktiny-

hehehe. mcm mana kamu kata itu dia? -lieza-

generasi berkata...

emm btol2
meh kita tempak je setan 2

areleaf berkata...

erks..apesal sy terasa tibe2 ni?

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! mari! -generasi-

sebab ko "setan" tu kot! hahahahaha! -areleaf-

Akak berkata...

Salam danielle...

Tembak setan ke tu????

Danielle_Corleone berkata...

hehe. setan tu jahat. jadi pakcik tu kata dia nak tembak. -akak-

ida asro berkata...

jahat ke x jahat ke..sukati la!! yg si penembak tu..ingat dier sorang je leh tembak org!!!(emosi ini timbul mengikut kefahaman sendiri...)

Princess Liyana berkata...

tembak je..hahaha..

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! sabar2 -ida-

kejamnya awak. hee. -princess-

greenergrass berkata...

woitttttttt!!!! jaga2 ko tu squatters!!! hahahahprempuan gila!!!!!!

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! ye aku tau. :p -green-

shahril mohammad berkata...

eh. orang tanya lain.
lain dijawabnya.

nak t-shirt make trade fair tu. boleh?

emel- shahril.mohammad@yahoo.com

:)

Danielle_Corleone berkata...

hehe. saya mmg nak jual, tapi kena cari org byk skit nak bli, baru bleh print. hehehe. nanti kalo print saya cakap kat awak. hee -shahril-

marjerin berkata...

aku suka gambar ini..

salam ziarah :)

lieza berkata...

sy tau la...kamukan my dearie bro....

Danielle_Corleone berkata...

hehe. syg kamu :p -lieza-

salam singgah juga! hehe -marjerin-

xuniverse berkata...

bro..a lil bit adjustment kna wat kat design nie.suposed kite bcer dr kiri ke kanan, aite? so, askar tu shodb kat kanan ngn dialog box dia & vice versa k bro;)

Danielle_Corleone berkata...

ya! sepatutnya begitu, tq bro. tapi ko lupa sesuatu, aku kan kidal. hehehe. :p -universe-

iAmeFie berkata...

hahahaha..
sy suka design ni..
si penembak tu int dia sorg je msk palapes bleh maen tembak2?
hahaha..
sialan la dia tuh!
hihhihi
ooppss! terkasar bahasa plak
;P

Danielle_Corleone berkata...

hahahaha! opss jgn lebih2. :p -efie-

Tokyo BLUE berkata...

kalo setanya manusia cane?

aku.chenta.muzik berkata...

perlu kah menenbak squatters?? =(

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! tak tau! -tokyo-

agak2 bleh? -chenta-

Amiene Rev berkata...

wah... syaitannirrojin!

Danielle_Corleone berkata...

mintak2 lah dijauhkan. -amiene-

Rajuna berkata...

hai
saya syed.
saya seorang fasis.

Danielle_Corleone berkata...

saya syed yang taksub kepada senjata. hahaha. -rajuna-

iAmeFie berkata...

owhh..rajuna seorg syed kah?
hahahaha
;P

Danielle_Corleone berkata...

saya dan rajuna berketurunan syed. hahaha. -efie-

aku.chenta.muzik berkata...

jgn la tembak...pancung je kepala...kang tembak tak mati lain lak citenye.huhu

Danielle_Corleone berkata...

kalo tak mati tu rezki dier la kot. hehe. -chenta-

NaDeA aZa-ii berkata...

yg sepatotnye di tembak adalah manusia si kepala botak itu!
perutnya buncit kerana terlalu byk duit yg tidak sepatutnye menjadi darah daging..
kesian, pdahl tanduk bkn kepunyaan yg hendak ditembak.. tp yg hendak menembak!
cis haram!

Danielle_Corleone berkata...

wow! garang dan marah! -aza-

Tanpa Nama berkata...

haha best jd squaters nih... plg teruk kena tembak..plg ok xde kene ape2..wakaka...sapekah squarters itu?????????? hmm

Danielle_Corleone berkata...

hahahaa! gua tak tau! -tanpa nama-