Pertubuhan Rakyat Biasa

Isnin, Julai 28, 2008

Dengan ini saya mengisytiharkan penubuhan sebuah pertubuhan perjuangan rakyat biasa yang bernama Pertubuhan Rakyat Biasa (PRB).









41 kata-kata kawan:

yoshz berkata...

apa agendanya?

Kikuri-hime berkata...

Saya nak join pertubuhan ni. Sbb saya hanya rakyat biasa yg tiada harta, wang mahupun pengaruh. It's a fact Im only RAKYAT BIASA...

ida asro berkata...

one word: SMART!

clap2!!!
;)

p/s: sape je leh join pertubuhan ni ek? =p

Rajuna berkata...

kau jadi pemimpin?


bosan.

nanti india muslim berpecah.
kau jangan...hahaha

tempe berkata...

gua org bangsawan bole daftar ke?hehhe..ni esok kita menang..ape yg turun ni?

Princess Liyana berkata...

Alahai..nak join boleh?cewah!:)

ka-ii berkata...

yeah aku ingat prb ni mase kt 4th dulu..

KAKTINY berkata...

NAK BORANG AHLI....

Akak berkata...

Salam...

Nak join nie kena bayar apa2 fee tak???

marjerin berkata...

lawa design. boleh buat design baju

Danielle_Corleone berkata...

agendanya rahsia. join dulu baru agenda akan diketahui. hahahaha! -yoshz-

hehe mari2! -kikuri-

sape2 pun boleh, janji dia bebas daripada sebarang pengaruh talian kabel. haha. -ida-

hahaha! gua mau org KIMMA terlopong! -rajuna-

ni esk menang semua turun, seluar pun turun! haha! -tempe-

bleh2. meh la. hehe. -princess-

haha! skang pengaruh dia sedang dikembangkan. -khai-

nanti saya uploadkan di blog. hehehe. -kaktiny-

sebarang bentuk bayaran adalah tidak ada. hehe. -akak-

hehe. kalo buat nak beli? -marjerin-

sinaganaga berkata...

kerusi merah tu sungguh cantik.

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! nak pinjam? -naga-

areleaf berkata...

idea yg agak mendalam..syg fikiran aku x cukup dlm nk menghayatinya..

SATIRA + KACAU berkata...

Ai, macam memperli sesuatu jer.

Satira + Kacau

generasi berkata...

hahaha aku nak join lah

Danielle_Corleone berkata...

ko pun mampu! hehe -areleaf-

hee, harap2 menjadi perlian ini. :p -satira+kacau-

mari2 hehe. -generasi-

kikiEy berkata...

sya mau join!

Danielle_Corleone berkata...

jom! hee. -kikiey-

d.o.n.u.t.m.a.n.i.s berkata...

hai,
mcm menarik. kalau nak join kena isi borang keahlian ke?

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! xda borang2 kami anti penebangan pokok! :p -donut-

zamspotte berkata...

hi... salam kenal...

War, parti baru lagi... dah takder dah Parti Undi Rosak.... haha

Danielle_Corleone berkata...

ini bukan parti ini pertubuhan. :-) -zam-

zamspotte berkata...

owh... tokleh disinonimkan ker... takperlah... buat baik2 yer... yang penting, satu matlamat.. satu tujuan.... Hanya Menuju Yang Satu...

l.i.f.e berkata...

sila senaraikan kelebihan2 yang bakal dinikmati kalau menjadi ahli - hahaha, soalan tipikal :D

Amiene Rev berkata...

Ini adalah organisasi! Setiap organisasi mesti ada tujuan.

Apakah pula tujuan PRB ini ya?

shahril mohammad berkata...

dengan ini, saya mencalonkan diri saya sendiri sebagai presiden. ada usul menyokong atau membantah. silakan.

(^-^)Y

kuih berkata...

ok saya join. ini amat seronok. bebas dari kabel atau urat atau wayar. kalo ada aktiviti make sure takde unsur2 yang memabukkan.

ye aku percaya pada pertubuhan ini

YEAY! aku join

aRe You? berkata...

chup²!!
i nak jd bendahari :D
leh kutip duit :))

xuniverse berkata...

cun gilak! yokk! yokk! haha

Danielle_Corleone berkata...

hehe. tak sama kalo parti mesti selalu ada unsur kabel dan wayar. saya nak elakkan daripada itu. :p hahaha! -zam-

kalo saya katakan setiap ahli tak ada kelebihan dan kena cari kelebihan sendiri mcm mana? hahahaha! :p -life-

tujuannya adalah untuk rakyat biasa dan mencapai apa yang rakyat biasa inginkan! hee (mcm power plak aku ni! hahaha!) -amiene-

saya sebagai pengerusi jawatankuasa penaja tiada halangan untuk itu. hahahaha! -shahril-

hahaha! cayalah! :p -kuih-

sekali lagi saya sbg pengerusi jawatankuasa penaja tiada halangan untuk itu. hahaha! -areyou-

hahaha! kalo cun mesti join! -carol-

Al-BIMA SAKTI berkata...

siapa presidennya? aku nak jadi penasihat bleh..?

Danielle_Corleone berkata...

boleh2 dialu2kan. janji jangan bawak kabel, wayar atau playar! hahaha! -bima-

xuniverse berkata...

yeah! boley ja join! aku mahu bangku kechil shj! supaya boley mendengar renungan dr atas! :D

Danielle_Corleone berkata...

ya! itu boleh! tak jadi masalah! -carol-

cheguman berkata...

aku cadangkan diadakan jawatan mursyidul am.

Danielle_Corleone berkata...

jawatan utk siapa? -cheguman-

cheguman berkata...

Yg mencadangkan le... he..he

Danielle_Corleone berkata...

he he he. :p -cheguman-

ledisordre berkata...

join dulu baru agenda diketahui? tu dah mcm kongsi gelap! haha

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! mari la berkongsi.