Perempuan gila

Sabtu, Julai 19, 2008

Aku inginkan perempuan gila
Berikan aku warna cinta
Bukan warna yang hitam
Begitu juga warna yang putih

Aku mahukan warna bercampur
Hanya perempuan gila
Tahu mencampur warna jiwa
Hingga berubah jadi berbeza

44 kata-kata kawan:

iAmeFie berkata...

perempuan gila...
awk sudah jumpa kn perempuan gila itu? ;)

aku.chenta.muzik berkata...

perempuan gila??merry kuale mungkin..hehe.

greenergrass berkata...

wahhh mendalam gila bahasa itu!!! aku tidak begitu memahaminya! heheh coklat keperangan kot! hahahh take care beb! :)

Danielle_Corleone berkata...

tapi perempuan tu tak gila. hahahaha! -efie-

hehe. tak baik sebut nama orang dah arwah. -chenta-

hehe. mendalam tapi ada dsar. -dyana-

generasi berkata...

emm aku lelaki gile2 remaja xnak ke

Danielle_Corleone berkata...

aku lelaki jugak? ko nak ke? haha. -generasi-

S.YanaZ berkata...

Aku bukan perempuan gile,kamu tau!

Danielle_Corleone berkata...

tak tau. hehe. -yanaz-

Tok Rimau berkata...

Orang bagi amik je la.

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! tak nak amik la tok takut. -tok rimau-

xrajunax berkata...

banyak kat times square
aku ada kenal sorang dua
boleh pakai punya
body pun bergetah

generasi berkata...

lah aku ingat ko nie seorang perempuan tau

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! wow! gua suka yang ada getah! -rajuna-

hahaha! kenapa anda cakap saya perempuan? -generasi-

yoshz berkata...

saya pun igt kamu perempuan!
"danielle tu nama girl, sayang."
kata bibik saya dahulu.

Danielle_Corleone berkata...

saya tau, itu nama perempuan dan ini adalah kaedah penyamaran yang paling sesuai. hahahaha! :p -yoshz-

ida asro berkata...

skali lagi sy x mengerti..hehe..

Danielle_Corleone berkata...

alamak. kena pikir. -ida-

Kikuri-hime berkata...

I hope you have found what you are looking for....

areleaf berkata...

herm..sejak bile nono jadi giler??

thafiexq berkata...

entri double meaning.. hehe

Sri Diah berkata...

Orang gila tu lebih bahaya time dia betul-betul gila. Awas.

aRe You? berkata...

nak pompuan gila?
buleh la anta form kat hosp tanjung rambutan...
:P

Danielle_Corleone berkata...

sejak bila aku cakap nono dalam entri ni? haha. -areleaf-

harap2 la. :-p -kikuri-

hehe. mungkin jugak. -thafiexq-

haha. takut saya. -kak sri-

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! -areyou-

Akak berkata...

Salam Danielle...

Perempuan gila??? siapakah the lucky 1?

Danielle_Corleone berkata...

hehe. tak tahu la kak. :p -akak-

ili syazwani mk berkata...

tak pandai nak buat puisi dengan maksud mendalam.

Danielle_Corleone berkata...

hehe. maksud tak perlu dalam, janji sampai. (mcm power plak aku ni). hahaha! -ili- (p/s- oh ya jumpa di maskara nanti.)

Princess Liyana berkata...

Alahai. kenapa nak perempuan gila?gilakan kamu ek?uhuhu:P

iAmeFie berkata...

sy tau perempuan gila awk tu xgila..
tp awk slalu ckp dia gila...hehehe
;P

Amiene Rev berkata...

Hayakallah,

perempuan gila cinta?

KAKTINY berkata...

BETUL.. hanya perempuan gila yang tahu menikmati keindahan kehidupan dari campuran warna warni kisah maka terlahir sejarah yang indah..

"aku tidak mahu statik HANYA pada warna hitam atau putih kehidupan".. maka aku?..

Danielle_Corleone berkata...

haha! saya dan dia sama2 gila. -princess-

owh mcm tu ek. hehe. -efie-

mungkin perempuan suka begitu. hee -amiene-

maka aku pencinta pelangi. -kaktiny-

fahmi berkata...

dashyat..naik berdentum blog aku..hahaha

Danielle_Corleone berkata...

? apa yang berdentum bro? -fahmi-

dugongsenyum berkata...

Perempuan apa kau nak ni?

Nak black mama?





haha

lieza berkata...

ak gtau nno nnti ko nk pmpuan gila...ha3.....seyesly very nice entry..luv it.....ku jua suka warni warni n bkn skdr hitam putih shj...n i've got it.

zizie ali berkata...

gila tu ada 999 jenis.

Danielle_Corleone berkata...

haha! black mama ok ke bro? -ds-

hehe.bagus liza. tq ya. dan utk pengetahuan awak nono blum cukup gila. -lieza-

hehe. baru saya tahu. -zizie-

Akak berkata...

Salam Danilelle...

Dah jumpa ke belum calon2nya..

Taf Teh berkata...

Sebenarnya kau nak perempuan yang boleh buat kau gila... hahahaha.

Danielle_Corleone berkata...

wasalam. haha! calon dah ada kak, tapi tak cukup gila. :p -akak-

hehehe. kalau dapat yang begitu lagi bagus. -teh-

Tanpa Nama berkata...

oitt...lu mau gua wat lu jadik gilak ok jahhh....hahhaha.. gua tau gua masih bnyk kekurangan yang gua xsedar n sedar... gua cuba jd yg terbaikk..InsyaAllah. TQ =P

Danielle_Corleone berkata...

mcm haram la lu ni! hahaha! -tanpa nama-