Kamu mahu bercinta?

Jumaat, Jun 27, 2008

30 kata-kata kawan:

iAmeFie berkata...

comey!!!
suke2!!!
heee~
wat tshirt eh..
;P

Danielle_Corleone berkata...

hehehe! kalo wat awk nak beli ke? -efie-

tempe berkata...

lawa!!!meriah aku xpena pkai tshirt meriah2 ni tp bole try gak

dyanadaisy berkata...

beli!!!!!!!!!!!! kami warga rumah menyokong!!!

cempaka berkata...

mahu kalau bercinta tu boleh menggemukkan tubuh badan seperti seorang hulk hogan.


p/s; i've link you :)

xrajunax berkata...

tak mau

Danielle_Corleone berkata...

hehe! tq tempe!

haa! bgus2 nanti akan diusulkan daisy!

hehe! aku rasa boleh kot gemukkan! aku dah ada pengalaman camtu! hehehe! :P tq link! -cempaka-

haha! xmau sudah, tapi kalo ini design gua buat t-shirt lu supot la ek! hehe. -rajuna-

Tanpa Nama berkata...

CHANTEK SGT CYG! i sukaaa sgt... cyg wat tshirt arr...hehhehe ;)

Danielle_Corleone berkata...

lama sungguh dah saya tak dapat komen dari insan tanpa nama ni! hahahaha! sape la agaknya dier ni! :P

Princess Liyana berkata...

tomelllnye:)huhu
ada di pasaran kah?huhu

Danielle_Corleone berkata...

dalam perancangan untuk pasaran princess! kalo ada di pasaran mahukah anda membeli? -princess-

ida asro berkata...

wahh..sy terlambat komen lak..
haa..tshirt lagi!!

p/s:perlukan marketing assistant x?hehe..

=p

Danielle_Corleone berkata...

kamu mahu menolong? hahaha! -ida-

Princess Liyana berkata...

mestila mahu..tomel designnyr:)
inform nanti ok!

Princess Liyana berkata...

tp jangan mahal sgt bro:)hoho

Danielle_Corleone berkata...

haha! ok! harga dijamin berpatutan! :P -princess-

ida asro berkata...

bleh je bro!hehe..marketing itu bidang sy..hehe..(poyo je..)

=p

Princess Liyana berkata...

huhu ok. alah membeli,menang memakai:) cewah!

Danielle_Corleone berkata...

hehehe! orait ida!

hehe situasi menang-menang! -princess-

lieza berkata...

i nk baju nh...chumelll

Danielle_Corleone berkata...

hehe boleh2 nanti saya beritahu kamu bila mahu dijual! -lieza-

Princess Liyana berkata...

menang2la, takmo kalah2:)hik2

Danielle_Corleone berkata...

hehe ye2. saya tak suka gadis2 kecewa bila kalah dengan saya. biasanya saya akan kalahkan diri saya utk gadis2. hehehe :P -princess-

generasi berkata...

emm leh ke katak kawin ngn maknusia...

Danielle_Corleone berkata...

hehe bleh kot! :P -generasi-

ka-ii berkata...

danial,haha. mesti design tu dedicate kt aku n d kan. tu bulan awan tu mcm knal ja.hehe..chantek.wat la baju. bole ak jd org 1st bli.

ka-ii berkata...

lar aku slah koment ke ni eh. aiyaa

Danielle_Corleone berkata...

hehehe! faham pun!

ka-ii berkata...

bile tgk awn bintang dgn buln tu ak tringat enpon lme aku la. yg color itam tu. enpon tu je yg chantek bile ltak sticker bulan bintang tu.

Danielle_Corleone berkata...

owh hehe. hp tu. and sticker yg ko kasi tu :P -khai-