Kamu Gagah Berahi Bila Ke Sekolah!

Khamis, Jun 19, 2008

15 kata-kata kawan:

Princess Liyana berkata...

huhu,gagah ke tu:p
uhuhu...

Hartini Omar berkata...

danielle,
gagah 'berahi' or gagah berani??

xrajunax berkata...

saya mau jadi geng bas sekolah
atau kata lainnya 'gangbus'

lieza berkata...

weyh mengape tajuknye gagah berahi..ish3

ida asro berkata...

haaa..
design seterusnye...
=p

Danielle_Corleone berkata...

hehe ini bukan gagah ini gelojoh! :P -princess-

gagah berahi hartini, saya tidak sekali-sekali membuat kesilapan dalam ejaan yang tersirat makna! (macam power plak aku ni!) hahahaha!

bagus rajuna! teruskan usaha anda! hahaha! kalau perlu ahli tambahan panggil saya! hahaha!

sebab berahi itu ada pada setiap kanak-kanak sekolah dan juga tentera! :P hahaha!

Danielle_Corleone berkata...

haha! awk bagi saya idea lagi la ida! :P

KAKTINY berkata...

salam..
suh astro tukar citer..
GBS (Geng Bas Sekolah) jadi
GKK (Geng Kereta Kebal)..
ok tak?.. bleh jual tak rancangan tuh?

Danielle_Corleone berkata...

haha! rasanya boleh laku crita tu nanti kak tiny! :P

xuniverse berkata...

dgn rege myk yg naik tatkala ini, aku snggup ja tumpang kete kebal ke skolah! eh, silap ke hospital! hakhak

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! sampai je kat hospital kereta kebal tu tertembak hospital! hahaha! :P -xuniverse!

iAmeFie berkata...

hahaha..
mungkin kete kebal juge boleh ganti ambulan pasni kan..
sbb abg kerol nk tmpg gi hospital..
;P

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! awk juga bagi saya idea efi! :P

ka-ii berkata...

danial, klo tambah effect yg lg best,sure lg chantek..

tema blog ko skang cm saharil da ke. pix xplain the whole thing. no more words. hehe

Danielle_Corleone berkata...

haha! tq khai atas cdgn itu! haha xdala macam saharil, dier lagi power! hahahaha! janji mesej sampai! hehe.