Biologi Cinta (Tolong jangan salah faham, Ini adalah sebahagian matlamat pasangan berkahwin)

Rabu, Jun 18, 2008



Nota :- Saya tidak menyuruh anda melakukan perkara sumbang!
Biologi Cinta ialah fitrah asal manusia!
Jika mahu boleh teruskan, (dengan gaya yang sah!)

21 kata-kata kawan:

iAmeFie berkata...

hahaha..
good one!

btol3..org xpatut slh anggap..tu sume lumrah manusia

;P

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! ya btol!

ka-ii berkata...

dengan cara yg sah. no comment.

Princess Liyana berkata...

lepas kahwin semua boleh:)kan kan? hehe

lieza berkata...

amboi penoh simbolik...luv2 plak...

Danielle_Corleone berkata...

hehe! kenapa no komen khai?

mestilah princess dah kawin ape-ape pun xda halangan jangan berkasar dan sakitkan hati masing2 sudah!

hehe mesti simbolik dengan bentuk itu kerana bahagian yang dilitupi itu adalah organ penting biologi cinta. -lieza-

ida asro berkata...

no comment jgk!

...

ida asro berkata...

tp..ni design tshirt lagi ka?
haha..

xrajunax berkata...

tak ada sebab utk saya berkahwin
saya boleh hidup sorang2

*nada angkuh

Danielle_Corleone berkata...

haha! kamu memberi saya idea lagi ida! :P

saya yakin anda mampu hidup seorang diri, anda kan ada mimi dan Ana! :P -rajuna-

Hartini Omar berkata...

Sejauh mana sekalipun 'realiti' dan kemajuan membawa kita, sesetengah adat dan bicara lebih indah jika dibiarkan seadanya....

aku yg penuh kelainannya..

Danielle_Corleone berkata...

apa yang membezakan anda dan yang lain hartini?

Hartini Omar berkata...

carilah sendiri jawapannya...

Danielle_Corleone berkata...

Baiklah hartini.

greenergrass berkata...

weeeweet!!!

Princess Liyana berkata...

huhu tau takpe!tak maula kasar. sakit tau pukul2 ni. telefon teledera br tau:p

ida asro berkata...

tu je yg sy mampu bagi..haha..

Danielle_Corleone berkata...

weeweet jugak kat dyana! :P

hehe. saya baik tak berkasar dgn isteri! :P hahaha!

Danielle_Corleone berkata...

haha! bagus awk bagi lagi! :P

xuniverse berkata...

hahaha! bagus utk dijadikan Ts bro! hahaha..aku sokong!

Danielle_Corleone berkata...

hahahahha! alamak! dah ramai yang sokong ni aku kena wat sesuatu! -Xuniverse-