Gambar Menerangkan Segala-galanya!

Isnin, November 03, 2008



Gua, Sofi Jikan dan Tok Rimau!

MASKARA SHORTIES
1 NOVEMBER 2008
RUMAH PENA KL
Kredit untuk OP

35 kata-kata kawan:

greenergrass berkata...

WAH GUA SANGAT BANGGA!!!!!!!!!! TAHNIAH RAKANKU YANG SEMAKIN LAMA SEMAKIN DEKAT DGN SUKSESS! AKU PRCAYA KO AKAN MENYENTUHNYA TIDAK LAMA LAGI DANIYAL!

shahril mohammad berkata...

sofi jikan.
teringat aku character selamba dia kat dalam film kala malam bulan mengambang.

iAmeFie berkata...

menci!!!!!!!!
sy xdpt ikowt!!!

tp sy ttp bangga dgn anda~
len kali sy ikt ea...
heee~

u go bro!!
jgn lupe pggl sy b'lakon.
haha
;P

alif-mikail berkata...

perghh.. semua dah main level celebrity sekarang...

Blogger = Celebrity..

huu tak nak koi!

Ajami Hashim berkata...

laaa.. itu engkau!

apsal tak ckp???

yoshz berkata...

sofi jikan tu nurse dlm cerita zombi kan? yg ada spom tu? weh danial, potong la jambang tu! tak sama mcm che guevara pun..kah kah.

rahimin idris berkata...

woi, t-shirt yg lu pakai tu mana dapat? jual sama gua selai kalau ada!

alinaabdullah berkata...

wah. aku suka banget sama itu sofi jikan. :)

tak berkesempatan kita jumpa di maskara eh? terlalu ramai orang.

Izwan berkata...

Owhh Pergi jugak..

Adehh.. Kalau tak, boleh sembang2..

;)

Rajuna berkata...

step abang jambang berjumpa selebriti. abang jambang biasanya dikaitkan dengan muzik harsh, politikal, kritikal,kasar dan laju seperti grindcore.

haha

areleaf berkata...

waaa..pelakon idola gua 2..gua suka btol ekspresi muka dia dlm citer man laksa..huhu.

Carol~lyzam berkata...

ko tak minta ubat-ubatandr sofi jikan tu bro? dier tu medical assisant! hakhak!

tak sabar mau tgk sequel "zombie kilang tepung" neh! ;)

ili syazwani mk berkata...

Tak dapat pegi.. Exam..
:(

Op berkata...

sofi jikan, medical assitant
ada spm tu bro!

mmg best citer zombi tuh

tempe berkata...

power la lu buat sesi temu ramah 2!!ermm ape cite gosip die?

ida asro berkata...

wah, wah wahhhhh!!!!!
interview apekah?

=)

Amiene Rev berkata...

Orang yang botak dan bercermin itu semacam kukenal bertahun-tahun dulu semasa aku di sana dulu.

Hihihi...

aRe You? berkata...

sape tuuu???

ili syazwani mk berkata...

Danielle, kamu interview utk apa? Publish dimana?

Princess Liyana berkata...

huhu..selalu je kancil clan lepak dgn tok...;p..tu pose sopan tu..hahaha


salutela bro..bila lah leh jumpa..next maskara maybe kancil clan g;)

see ya then!

ka-ii berkata...

apong mana? xinterview die ke? interview la die plak..

kel@mbu berkata...

perghh.. lu dah jd selebriti..

iAmeFie berkata...

kak kaii, apong juge yg ditanya..
hehehehe
;P

Amaluddin Zhafir Zakaria berkata...

oh kau yang kiri sekali... dah berbulan baca blog kau, baru harini aku tengok muka kau

hehehehe

(bunyi macam gay lah plak)

aku ♥ musik berkata...

mentang2 si sofi tu ade SPM..benya intebiu die je.hahha~~~~

Anak Bumi berkata...

cam ni rupanya abang corleone kita, hehe...

l.i.f.e berkata...

psttt...komen tak berkenaan ni.
kamu camne? lulus ke gagal?
aku, kerajaan tak sudi nak amik. its their lost i assumed :D

~syorre~ berkata...

gua sedih tgk gmbr ni..kot tak..msti gmbr gua ada kat situ kan???

Danielle_Corleone berkata...

hahaha! tq. -dyana-

hehe. gua pun sama. -shahril-

lain kali ikut! haha! -efie-

gua bukan seleb. -alif-

hehe. macam mana nak cakap. tak terkata lidah. haha. -ajami-

lu jeles ngan jambang gua! hahaha! -yoshz-

haha. gua beli kat.... adalah! haha. -rahimin-

lain kali kita jumpa. haha. -alina-

hehe. x da rezeki. -izwan-

hahaha! -rajuna-

:-) -alif-

tunguuuu! -carol-

lain kali pegi la. hehe. -ili-

hehe. gua stuju! -op-

xda gosip. :-p -tempe-

jangan tak datang pulak. hehe. -yana-

adela. hehe. -ida-

hehehe. kawan kot tu bro. -amiene-

cuba la cam! hee -areyou-

hehehe. rahsia! -ili-

apong merajuk. haha. -kaii-

haha. blum lagi. -kelambu-

biasa la dier tu. haha. -efie-

salam berkenal muka. haha. -zhafir-

hahaha. -chenta-

ye. saya. hehe. -bumi-

rezeki gua. gua lulus utk PTD. hehe. -life-

hahahaha! lain kali bgtau awal2. -syorre-

Ajami Hashim berkata...

bro, antar blank email to ajamihashim@gmail.com

ada invitation laa.. tq ;-)

lullaby berkata...

soffi jikan! wah!

Princess Liyana berkata...

ok..tkde aral kali ni smpaila..asyik tak dpt je..mcm3 hal;p

denanz berkata...

apsal tak syakap itu lu, bro.
laaaa ...

mOhD^.^rAz berkata...

nk pergi gak ari tue..
tp last minit..
cancel..
huhu..sedih

Ilya Syafeena berkata...

tok rimau memantulkan cahaya lampu dengan cara tersendiri.