Barangan Untuk Dijual

Ahad, September 14, 2008





Ini adalah rekaan terbaru. Anda berminat? Harap-harap berminat! Kalau berminat nak dapatkan "T-Shirt" ini boleh hubungi saya di e-mel giga_rorqual16@yahoo.com

28 kata-kata kawan:

Perempuan Kalis Peluru berkata...

wahhhh lawanya... klu tempah satu berapa ha???

S.YanaZ berkata...

Danielle,
t-shirt hape nihhh?
'Kalerfool'

ha.ha.

Princess Liyana berkata...

huhu..nice one:)

generasi berkata...

kalau percuma aku minat lah hehehehe

ili syazwani mk berkata...

Eh cantik. Macam nak. Baper inggit?

Danielle_Corleone berkata...

harga confirm tak lebih 30. kalo nak emel atau sms saya ya!. :-)

xda apa2. saje je buat. kot2 ada org nak beli. harap2 x nampak "fool" t-shirt ni. huhuhu. :-p

hehe. nak ke?

kalo percuma tu gua kena mintak kebenaran pak lah turunkan harga minyak dulu la. hahahaha!

bawah 30. hehe. tu yg pasti. kalo rasa nak, awk bleh la emel or sms saya ek. :-)

shahril mohammad berkata...

aku nak t-shirt make trade fair...
*muncungkan bibir tanda protes*

~syorre~ berkata...

sy berminattt!! kamu suka makan burung puyuh takk?

Al-BIMA SAKTI berkata...

offer la... beli 1 free 5 ke..,baru cepat laku...he he he he ...

alinaabdullah berkata...

wah. enterprising. kalau rare, aku nak.

tempe berkata...

aku nak warna pink

iAmeFie berkata...

saye mahu ye~ jgn lupa tu..hee~
kak syorre, kenape burung puyuh?
*konpius*

aku ♥ musik berkata...

nak satu....tp bkn skang ar..pas raya.tunggu duit raya..heheh

hajime berkata...

jack!
ko hadiahkan je tuk bday aku nanti...
ok dok idea aku ni?

alif-mikail berkata...

kira buleh pakai raya le ni..

rahimin idris berkata...

eh, ok je. nt gua sopport lu.

syoree, apa kaitan t-shirt ngan puyuh?

Hartini Omar berkata...

ada yg berlengan panjang tak? nampak menarik jugak

Danielle_Corleone berkata...

alamak. merajuk plak. hehe. okok. lepas t-shirt ni kita wat MTF. :-) -shahril-

hahaha! apa kenanya burng puyuh? -syorre-

ahahaha! alamak. :-p -albima-

ini memang rare beb! :-p -alina-

nanti gua customise utk lu! :-) -tempe-

hahaha! okok. -efie-

ye! orait! ;-p -chenta-

haha! chantek idea kamu! -hajime-

haha. bleh2 wat semayang raya pun chantek. :-P -alif-

chantek! caya la bro. -rahimin-

hmm. nanti saya pastikan. :-p hartini-

ida asro berkata...

yeah..
jadi kenyataan sudah design ini..
well done!
yg laen2 ble lg??hehe..

sy mahu!!!

kel@mbu berkata...

gua booking satu..
gua pn nk kena bg emel jugak ke?
haha!

Izwan berkata...

Nak Satu saudara Carleone.. Nanti saya msg..

Cmna nak tau saiz kita ek?

;)

Danielle_Corleone berkata...

kalo mau emel tau! -ida-

lu pun kena emel jugak! -kelambu-

saiz dier cam t-shirt biasa. kalo biasa pakai M amik saiz M. :-) -izwan-

l.i.f.e berkata...

nel, kids nya ada? if buat boleh oder 2
tapi nanti camne nak explain apa itu CHENTA eh?

hanafana berkata...

askm..
salam.
mcm nak tshirt tuh..
brape ek???
em..nak yg black..
confirm wif me okek..^_^

Izwan berkata...

Uit.. Cmna nak pay nih..

Saiz m, preferably..

Ok..

Through bank in or wang pos..

;)

Danielle_Corleone berkata...

kids nyer tak da la sis. huhuhu. -life-

kalo nak emel kat i. saiz dan kuantiti. then bila dah konfirm i akan emelkan no akaun utk bank in. :-) -hana-

ok bro. nanti gua emel kat lu no akaun. :-) -izwan-

hanafana berkata...

ouh..by bank..hurm..
nanti fana confirmkan balik wokeh..nak tanyak kawan2 dulu..^-^

this.is.not.me berkata...

uhuk2..ade jual lg x tshirt ni??